28.1.2025, 11:16
Našel jsem obrázky, jak budou asi vypadat krabice velkých rozšíření pro v3.
Mrkněte. Za mě povedené.
Mrkněte. Za mě povedené.
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
![]() Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
28.1.2025, 11:16
Našel jsem obrázky, jak budou asi vypadat krabice velkých rozšíření pro v3.
Mrkněte. Za mě povedené.
28.1.2025, 14:47
waw... Docela pekné.. vyzerá že to chcú oživiť túto hru a dodať jej aj nejaký dizajn aj ked len na krabici.. kedže kartičky a figurky sú viac menej totožné.. Ale ako viem niekedy predáva aj dizajn.. som zvedavý na dalšie.. Hlavne tú novinku (7.)
![]()
28.1.2025, 21:01
28.1.2025, 21:18
Tak to je hustý. Takže dáš krabice vedle sebe a bude to má sebe lícovat. Pecka
(28.1.2025, 21:18)šmoula Napsal(a): Tak to je hustý. Takže dáš krabice vedle sebe a bude to má sebe lícovat. Pecka Tak to teda je huste... to ma nenapadlo ked si to daval ty... To bude pekná panorama... mozno aj obraz na puzzle.. ked to bude kompletne Len bude zaujimave jak spravia vezu.. ak upusia od skladacej veze tak by mohli pokracovat v klasickej velkosti Alebo to ukoncili princeznou.. lebo na pravej strane nie je nic co by malo nadvezovat tak ako je to na strednej krabici
Post ktorý dal HIG.... no celkom sa obávam... že nejaké veci sa pomenia.
Je to preklad čiže to môže byť skreslené troška Ale slová ako: "Doteraz neviditeľná mechanika" "nový obsah" (možné to bolo mierené len na nové 7 rozšírenie) "rozšírené stratégie" mi troška nahánajú strach. ![]() ![]() s týchto slov.. Aspon ako by som to bral je. Že keď chcú aby to sa predávalo.. tak obsah sa možno bude oproti C1 a C2 meniť(troška -iba odhad) aby dokázali že si musíš kúpiť verziu C3. Predsa len musia niečim zaujať. A ako inak ak nie tak že sa tam bude niečo meniť. Tak som fakt zvedavý teda Panaramatický obrázok je teda potvrdený.. čo je cool
29.1.2025, 10:02
JJ to jsem taky četl. Jsem taky zvědavý co budou měnit, hlavně když už nějaké mini-rozšíření vydali a zatím to na žádnou extra mechaniku nevypadá.
To zase bude něco, co se neujme a na mistrovství (alespoň ČR) to stejně nebudou uznávat. Ale obávám se, že se ještě budeme chytat za hlavy ![]()
29.1.2025, 12:19
(29.1.2025, 10:02)šmoula Napsal(a): JJ to jsem taky četl. Jsem taky zvědavý co budou měnit, hlavně když už nějaké mini-rozšíření vydali a zatím to na žádnou extra mechaniku nevypadá. Ale myslím si že zakladnú hru nebudú meniť.. či jak si to myslel... že sa to neujme na majstrovstvách..
29.1.2025, 23:28
No krabicky su mensie, mozno bude rozsirenie len za 10 euri :D
Vedla je krigel, a podla velkosti asi 0.5 litrovy |
|