CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


[MINIROZŠÍŘENÍ] Carcassonne: Vánoční dárek
Informace
#1
nahled-obrazek
Herní materiál:
64 karet s různými funkcemi
Vyšlo také jako součást:
---
Popis
Carcassonne: Vánoční dárek
Co je to děje? Stává se to vždy jen jedinkrát za rok, v zimě, všechno je pod sněhem a celý svět zdobí slavnostní stromeček. Mám ti napovědět? Samozřejmě, že jsou Vánoce. V tomto čase najdou svoje majitele miliony dárků. S některými přichází velká radost, ale občas člověka přepadne divný pocit „tenhle balíček jsem neměl otevírat“. V tomto rozšíření budou hráči dostávat dárky a ne všechny budou ty šťastné, alespoň ne pro ostatní hráče...

Minirozšíření Carcassonne Vánoční dárek (Carcassonne - Karácsonyi ajándék) bylo vydáno v prosinci 2013 maďarským vydavatelem Piatnik a to prostřednictvím internetového magazínu JEM - Játékos Emberek Magazinja jako print & play (tiskni a hraj). Vydání zahrnovalo celkem dvanáct stran A4 ve formátu PDF. Na prvních čtyřech stranách najdete původní návod v maďarštině a na stránce 5 - 12 všech 64 karet připravených k tisku. Karty jsou rozděleny do dvou samostatných balíčků (Klášter a Cesta) po 32 kartách. Některé karty jsou vyhodnoceny ihned po tažení, zatímco jiné jsou uloženy na správný okamžik, nebo závěrečné vyhodnocení.

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

lze stáhnout ze stránek internetového magazínu JEM - Játékos Emberek Magazinja!

Zajímavostí tohoto minirozšíření je vydání minirozšíření (uveřejnění na internetu) 24. 12. 2013 v 7:45 hod! Takže se v roce 2013 fakticky stalo Vánočním dárkem pro všechny Carcassonne hráče!

A další zajímavostí tohoto rozšíření je použití zimní grafiky v návodu, které známe ze hry Carcassonne: Zimní krajina. Přestože se časově téměř shoduje s vydáním Zimní krajiny s minirozšířením Vánoční dárek tak rozhodně kresby v návodu i na kartách mají "letní" grafiku od Doris Matthäusové. Nicméně toto minirozšíření funguje s různými edicemi hry Carcassonne.

Jedná se o první rozšíření pro hru Carcassonne, které bylo vydáno jako print & play (tiskni a hraj).
Úpravy
Vloženo: 6.11.2022, 22:44, uživatelem Chmura
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 9.8.2023, 18:26 uživatelem peťul Důvod úpravy: Vložen odkaz na Annotated rules.
Upravit
Hodnocení
Průměrné hodnocení :
 
  • 2 Hlas(ů) - 4 Průměr
Celkem hodnoceno : 2×
Celkem zobrazeno : 125×
Další obrázky
Carcassonne: Vánoční dárek Screenshot Carcassonne: Vánoční dárek Screenshot Carcassonne: Vánoční dárek Screenshot Carcassonne: Vánoční dárek Screenshot Carcassonne: Vánoční dárek Screenshot Carcassonne: Vánoční dárek Screenshot Carcassonne: Vánoční dárek Screenshot Carcassonne: Vánoční dárek Screenshot Carcassonne: Vánoční dárek Screenshot
Krabička (tuckbox) pro Carcassonne: Vánoční dárek
Zobrazit krabičky pro Carcassonne: Vánoční dárek
Carcassonne: Vánoční dárek krabička
Doplňující informace
Doplňující informace k položce, neoficiální rozšíření, modifikace pravidel, ...
Výroba karet minirozšíření.
Vánoční dárek - výroba rozšíření
ODKAZ: https://www.carcassonneforum.cz/thread-4608.html

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)