CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


[MINIROZŠÍŘENÍ] Carcassonne: Katedrály Německo II (Nová edice)
Informace
#1
nahled-obrazek
Herní materiál: [ zobrazit seznam]
6 kartiček s nejznámějšími Německými katedrálami
vodoznak
Vyšlo také jako součást:
---
Popis
Carcassonne: Katedrály Německo II (Nová edice)
Toto minirozšíření k základní hře Carcassonne 2 přidává nové kartičky s německými katedrálami. Kartičky zobrazují reálné historické objekty. Najdete na nich: katedrálu v Kolíně, katedrálu v Mnichově, kostel Panny Marie v Drážďanech, kostel sv. Michala v Hamburku, velechrám v Ulmu a katedrála Panny Marie v Cáchách.

Je-li figurka umístěna jako lupič na cestě připojené ke katedrále, pak tento lupič vydělá dvojnásobek bodů za každý jednotlivý úsek cesty. Figurka může být také umístěna přímo na katedrálu jako arcibiskup. Pokud jsou všechny cesty připojené ke katedrále dokončeny, arcibiskup získává jeden bod za každý úsek cesty.

Minirozšíření Německé katedrály (Německé katedrály II) je hratelné pouze se základní hrou Carcassonne 2 (Nová edice). Je možné jej libovolně kombinovat s kterýmkoli jiným rozšířením. V platnosti zůstávají všechna pravidla základní hry.

Jedná se o stejné katedrály jako jsou ve hře Carcassonne 1

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

, ale tentokrát v nové grafice pro hru Carcassonne 2 (Nová edice).

Toto minirozšíření bylo uvedeno na trh 22. října 2020 na výstavě SPIEL Digital, která kvůli Koronavirové pandemii nahradila Veletrh Spiel 2020 v Esenu. V prodeji bylo od 22. října 2020 v internetovém obchodě Cunndco.de. Začátkem května 2023 je již vyprodané.

Zajímavostí tohoto rozšíření je, že bylo původně vydáno pro druhou edici hry Carcassonne. Vydavatel ale toto rozšíření v listopadu 2023 přesunul do edice následující (C3), kde je s původním návodem (pro C2) prodáváno jako rozšíření pro třetí edici hry.
Úpravy
Vloženo: 30.10.2020, 0:04, uživatelem Chmura
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.2.2024, 20:33 uživatelem Chmura Důvod úpravy: Doplnění textu
Upravit
Hodnocení
Průměrné hodnocení :
 
  • 1 Hlas(ů) - 4 Průměr
Celkem hodnoceno : 1×
Celkem zobrazeno : 208×
Další obrázky
Carcassonne: Katedrály Německo II (Nová edice) Screenshot Carcassonne: Katedrály Německo II (Nová edice) Screenshot Carcassonne: Katedrály Německo II (Nová edice) Screenshot Carcassonne: Katedrály Německo II (Nová edice) Screenshot Carcassonne: Katedrály Německo II (Nová edice) Screenshot       Carcassonne: Katedrály Německo II (Nová edice) Screenshot
Krabička (tuckbox) pro Carcassonne: Katedrály Německo II (Nová edice)
Zobrazit krabičky pro Carcassonne: Katedrály Německo II (Nová edice)
Carcassonne: Katedrály Německo II (Nová edice) krabička

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)