Pravidla pro minirozšíření "Kruhy v obilí" v .pdf
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
![]() Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kruhy v obilí II. (2012)
Kompletně přepracovaný český návod pro Minirozšíření hry Carcassonne Kruhy v obilí II. Obrázek je jen ukázka jak návod vypadá. (Návod pro tisk je v příloze - formát PDF!)
Chmura
![]()
9.1.2016, 9:27
(24.10.2015, 21:46)Chmura Napsal(a): Kruhy v obilí II. (2012) Zdravím, zajímalo by mě zda u první a poslední karty ve vyobrazení herního materiálu - "obrazec v obilí" louku rozděluje nebo zda louka pokračuje dále? Hledám, hledám a nikde nemohu na mou otázku najít odpověď.... Předem moc děkuji za objasnění mé záhady :) :) :) :)
Ahoj a vítej na našem fóru!
Co se týče tvé otázky, tak mi to hrajeme tak, že pole s obilím rozděluje louku a funguje tudíž jako cesta. Podle mě je to i logické, když se koukneš na další kartičku (2. zleva), tak tam je to pole schválně posunuto, aby k rozdělení nedošlo. Co na to ostatní, a co náš mistr na pravidla @peťul ? :)
9.1.2016, 10:27
(9.1.2016, 9:27)Lukáš Brožek Napsal(a): Zdravím, zajímalo by mě zda u první a poslední karty ve vyobrazení herního materiálu - "obrazec v obilí" louku rozděluje nebo zda louka pokračuje dále? Hledám, hledám a nikde nemohu na mou otázku najít odpověď.... Dobrá otázka! :) Děkuji za ní! Při hře bereme pole s obilím jako překážku (to samé jako na cestě křoví, nebo kámen) a proto obrazec louku rozděluje. Chceš-li pole s obilím je něco jiného než louka a proto pole rozděluje louku.
Chmura
![]()
9.1.2016, 12:42
(9.1.2016, 10:27)Chmura Napsal(a):(9.1.2016, 9:27)Lukáš Brožek Napsal(a): Zdravím, zajímalo by mě zda u první a poslední karty ve vyobrazení herního materiálu - "obrazec v obilí" louku rozděluje nebo zda louka pokračuje dále? Hledám, hledám a nikde nemohu na mou otázku najít odpověď.... mockrát děkuji za upřesnění a jsem velice rád, že jsme si to mysleli správně - obrazec je překážka a vše rozděluje ![]()
Opravena drobná chyba v návodu (červená orámování obrázku). :(
Návod vložen do druhého příspěvku.
Chmura
![]()
24.1.2025, 18:56
Nejde mi tady v prvním příspěvku otevřít návod - hlásí chybu.
|
|
Pravděpodobně související témata… | |||||
Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
KE STAŽENÍ-PRAVIDLA Kruhy v obilí v2 | Chmura | 6 | 2 456 |
12.3.2018, 18:46 Poslední příspěvek: Eldenroot |
|
KE STAŽENÍ-PRAVIDLA Mor, kruhy v obilí a tunely | Chmura | 0 | 1 033 |
18.12.2017, 18:43 Poslední příspěvek: Chmura |
|
KE STAŽENÍ-PRAVIDLA Carcassonne - Základní hra + Kruhy v obilí I | Chmura | 0 | 1 191 |
5.4.2017, 5:15 Poslední příspěvek: Chmura |
|
KE STAŽENÍ-PRAVIDLA Kruhy v obilí I (2010) | Chmura | 1 | 1 589 |
19.1.2016, 17:06 Poslední příspěvek: Chmura |
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)