CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KE STAŽENÍ-PRAVIDLA Kruhy v obilí II (2012)

téma založeno uživatelem Eldenroot - 27.2.2014, 21:02 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 4 Eldenroot 2 Lukáš Brožek 2 peťul 3
Pravidla pro minirozšíření "Kruhy v obilí" v .pdf

Přiložené soubory
.pdf   carcassonne-minirozsireni-7-kruhy-v-obili-pravidla-mindok-cz.pdf (Velikost: 768,35 KB / Nahráno: 27.2.2014, 21:02 / Stažení: 194x)
Kruhy v obilí II. (2012)

Kompletně přepracovaný český návod pro Minirozšíření hry Carcassonne Kruhy v obilí II.

Obrázek je jen ukázka jak návod vypadá.

(Návod pro tisk je v příloze - formát PDF!)

Přiložené soubory Miniatury

.pdf   NÁVOD-Mini rozšíření - Kruhy v obilí II. CZ.pdf (Velikost: 619,59 KB / Nahráno: 19.1.2016, 16:57 / Stažení: 71x)
Chmura Zelený meeple
[-] 4x   Eldenroot, Mato, peťul, rpo7
Odpovědět
(24.10.2015, 21:46)Chmura Napsal(a): Kruhy v obilí II. (2012)

Kompletně přepracovaný český návod pro Minirozšíření hry Carcassonne Kruhy v obilí II.

Obrázek je jen ukázka jak návod vypadá.

(Návod pro tisk je v příloze - formát PDF!)

Zdravím, zajímalo by mě zda u první a poslední karty ve vyobrazení herního materiálu - "obrazec v obilí" louku rozděluje nebo zda louka pokračuje dále? Hledám, hledám a nikde nemohu na mou otázku najít odpověď....
Předem moc děkuji za objasnění mé záhady  :) :) :)  :)
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
Ahoj a vítej na našem fóru!

Co se týče tvé otázky, tak mi to hrajeme tak, že pole s obilím rozděluje louku a funguje tudíž jako cesta. Podle mě je to i logické, když se koukneš na další kartičku (2. zleva), tak tam je to pole schválně posunuto, aby k rozdělení nedošlo. Co na to ostatní, a co náš mistr na pravidla @peťul ? :)
Odpovědět
(9.1.2016, 9:27)Lukáš Brožek Napsal(a): Zdravím, zajímalo by mě zda u první a poslední karty ve vyobrazení herního materiálu - "obrazec v obilí" louku rozděluje nebo zda louka pokračuje dále? Hledám, hledám a nikde nemohu na mou otázku najít odpověď....

Dobrá otázka! :)  Děkuji za ní!

Při hře bereme pole s obilím jako překážku (to samé jako na cestě křoví, nebo kámen) a proto obrazec louku rozděluje. Chceš-li pole s obilím je něco jiného než louka a proto pole rozděluje louku.
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(9.1.2016, 10:27)Chmura Napsal(a):
(9.1.2016, 9:27)Lukáš Brožek Napsal(a): Zdravím, zajímalo by mě zda u první a poslední karty ve vyobrazení herního materiálu - "obrazec v obilí" louku rozděluje nebo zda louka pokračuje dále? Hledám, hledám a nikde nemohu na mou otázku najít odpověď....

Dobrá otázka! :)  Děkuji za ní!

Při hře bereme pole s obilím jako překážku (to samé jako na cestě křoví, nebo kámen) a proto obrazec louku rozděluje. Chceš-li pole s obilím je něco jiného než louka a proto pole rozděluje louku.

mockrát děkuji za upřesnění a jsem velice rád, že jsme si to mysleli správně - obrazec je překážka a vše rozděluje Vítěz
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Souhlasím s Chmurou :)
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
Opravena drobná chyba v návodu (červená orámování obrázku). :(

Návod vložen do druhého příspěvku.

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
Nejde mi tady v prvním příspěvku otevřít návod - hlásí chybu.
Odpovědět
(24.1.2025, 18:56)peťul Napsal(a): Nejde mi tady v prvním příspěvku otevřít návod - hlásí chybu.

To je velmi zajímavé,... mě to jde bez problémů. Prohlížeč firefox... Myslí si svoje
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KE STAŽENÍ-PRAVIDLA Kruhy v obilí v2 Chmura 6 2 456 12.3.2018, 18:46
Poslední příspěvek: Eldenroot
  KE STAŽENÍ-PRAVIDLA Mor, kruhy v obilí a tunely Chmura 0 1 033 18.12.2017, 18:43
Poslední příspěvek: Chmura
  KE STAŽENÍ-PRAVIDLA Carcassonne - Základní hra + Kruhy v obilí I Chmura 0 1 191 5.4.2017, 5:15
  KE STAŽENÍ-PRAVIDLA Kruhy v obilí I (2010) Chmura 1 1 589 19.1.2016, 17:06

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)