CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


[MINIROZŠÍŘENÍ] Carcassonne: Darmstadt
Informace
#1
nahled-obrazek
Herní materiál: [ zobrazit seznam]
3 kartičky
vodoznak
Vyšlo také jako součást:
---
Přehled novinek a přídavků:
Kartička Darmstadtia - je li dokončeno město s touto kartou +3 bonusové body.
Kostel - je li dokončen +3 bonusové body.
Popis
Carcassonne: Darmstadt
Toto minirozšíření je součástí plata kartiček "20 Jahre Darmstadt Spielt", které bylo vydáno při příležitosti 20. výročí založení herní skupiny "Spielekreis Darmstadt".

Toto vydání obsahuje minirozšíření celkem do pěti populárních her:

• Carcassonne
• Hugo, das Schlossgespenst
• Die Siedler von Catan
• Village Port
• Zooloretto

Minirozšíření k základní hře Carcassonne přidává tři nové kartičky. Kartičky mají na sobě vyobrazený Kostel sv. Ludvíka z Toulouse, Ruský kostel sv. Máří Magdalény a budovu vědeckého a kongresového centra Darmstadtium. Pokud hráč dokončí město, ve kterém má umístěnou budovu Darmstadtium dostane k hodnotě města ještě 3 body navíc. Uzavře-li některý z hráčů v průběhu hry kostel z tohoto rozšíření, získá za něj ještě 3 body navíc. Pokud není město s budovou Darmstadtia nebo kostel do konce hry uzavřen, nezíská hráč 3 bonusové body, pouze se město nebo kostel spočítají podle základních pravidel.

Minirozšíření Darmstadt je hratelné pouze se základní hrou Carcassonne. Je možné jej libovolně kombinovat s kterýmkoli jiným rozšířením. V platnosti zůstávají všechna pravidla základní hry.

Zajímavostí tohoto minirozšíření je použité logo CARCASSONNE v originálním Německém návodu přiloženému k minirozšíření. Po bližším zkoumání zjistíte, že toto logo patří k Nové edici hry (Carcassonne 2)!

Toto minirozšíření se poprvé objevilo v Essenu na veletrhu "Spiel" konaném od 16. do 19. října 2014. Podruhé se objevilo na akci s názvem "Darmstadt plays" konaném 15. a 16. listopadu roku 2014 ve vědeckém a kongresovém centru Darmstadtium. Ještě do června 2015 bylo možné toto rozšíření objednat prostřednictvím domovské internetové stránky darmstadt-spielt.de.
Úpravy
Vloženo: 22.3.2017, 20:13, uživatelem Chmura
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.9.2022, 21:02 uživatelem Chmura Důvod úpravy: Doplnění textu
Upravit
Hodnocení
Průměrné hodnocení :
 
  • 4 Hlas(ů) - 3.25 Průměr
Celkem hodnoceno : 4×
Celkem zobrazeno : 1407×
Další obrázky
Carcassonne: Darmstadt Screenshot Carcassonne: Darmstadt Screenshot Carcassonne: Darmstadt Screenshot Carcassonne: Darmstadt Screenshot Carcassonne: Darmstadt Screenshot Carcassonne: Darmstadt Screenshot      
Krabička (tuckbox) pro Carcassonne: Darmstadt
Zobrazit krabičky pro Carcassonne: Darmstadt
Carcassonne: Darmstadt krabička

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)