CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


[SRAZ] 07. Sraz Carcassonne fóra CZ
Informace
#1
nahled-obrazek
Pravidla a systém turnaje:
Hrálo se rozlosováním u 4 stolů, celkem 3 kola.
Jako hra byla zvolena novinka Jubilejní edice 20 s řekou
Do finále postoupilo 5 hráčů: Jana, Peťul, Petr, Vilda a Honza.
Turnaj - výsledky:
1. Jana (80 bodů)
2. Peťul (76 bodů)
3. Petr (71 bodů)
4. Vilda (69 bodů)
5. Honza (60 Bodů)
Popis
07. Sraz Carcassonne fóra CZ
Pátek
Jako první hosté kromě místních (Danka, Jana, Šmoula, Kamzík) přijeli Chmura s Petrem. Po přivítání, předání nezbytných herních artiklů a novinek, pobavení se o všem možném jsme se nedočkavě vrhli na hraní. Šmoula jako překvapení vytvořil a nechal vyrobit nové mapy pro Zlatou horečku a Safari.
Takže se hrály mapy a další spin-off. Odpoledne pak přijel Pepa (PesBobes) a protože byl absťák po hraní ve více lidech, o zábavu u různých her bylo postaráno až téměř do půlnoci.

Sobota
V sobotu postupně přicházeli další nadšenci této úžasné hry a i když nakonec nedorazili všichni přihlášení i tak do turnaje nastoupilo 14 hráčů. Překvapením pro všechny bylo předání dortu pro Šmoulu, který měl tento den narozeniny a který pro něj udělala jeho Danka.
Po rozlosování se zasedlo ke čtyřem stolům a z kamarádů se stali protihráči, kteří se museli zničit. A tak proběhly tři nelítostná kola, která nás tak vysílila, že jsme se museli jít posilnit do nedaleké restaurace na oběd. Ještě během těchto bojů dorazili opožděně tři noví hráči z Trutnova, ale rozjetého turnaje už se nemohli zúčastnit. Po obědě byly všechny souboje vyhodnoceny a do finále tak šli:

1-Honza,
2-Jana,
3-4-Vilda + Petr,
5-Peťul

Finálová pětka tak mezi sebou zahájila tvrdý souboj, který nakonec úspěšně zvládla Jana, zato dosud neporažený Honza skončil pátý. Ale to je prostě Carcassonne – však to znáte.
Šmoula připravil kvíz, který si nakonec zahráli úplně všichni a tak jsme také všichni zjistili spoustu věcí, co nevíme o Carcassonne. Zábava byla naprosto nepopsatelná a Šmoulovi tak patří obrovský dík za neskutečnou námahu při hledání otázek, na které většina neznala odpověď a tím byla pro ně soutěž hlavně tipovací.
Pak již opět probíhali souboje u všech možných her Carcassonne, kde si mohl každý zahrát co neznal nebo chtěl vyzkoušet. Ti co zůstávali déle pak hráli opět skoro až do půlnoci.

Neděle
I v neděli jsme pokračovali v hraní kupodivu zase Carcassonne a  po procházce na oběd a zpět si zbylých osm hráčů dalo poslední společný souboj při smíchání základní hry C-2 a Jubilejní edice + kupci a stavitelé. Hra byla vynikající, plná zvratů ve vedení a tak jsme se úžasně pobavili. Opět se na tomto srazu sešla bezva parta lidí, kteří ví co se má hrát!
Pak už jen rozloučení, závěrečný úklid a – ať žije další sraz !!!
Úpravy
Vloženo: 26.8.2021, 11:03, uživatelem Chmura
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.8.2022, 0:38 uživatelem Chmura Důvod úpravy: Vloženy fotografie
Upravit
Hodnocení
Průměrné hodnocení :
 
  • 5 Hlas(ů) - 4.8 Průměr
Celkem hodnoceno : 5×
Celkem zobrazeno : 64×
Odkaz na diskuzi k této akci
Zobrazit diskuzi k této akci
Plakát akce (pozvánka)
07. Sraz Carcassonne fóra CZ-plakatakce
Mapa konání akce
07. Sraz Carcassonne fóra CZ_mapakonani
Obrázky a fotky
07. Sraz Carcassonne fóra CZ Screenshot 07. Sraz Carcassonne fóra CZ Screenshot 07. Sraz Carcassonne fóra CZ Screenshot 07. Sraz Carcassonne fóra CZ Screenshot 07. Sraz Carcassonne fóra CZ Screenshot 07. Sraz Carcassonne fóra CZ Screenshot 07. Sraz Carcassonne fóra CZ Screenshot 07. Sraz Carcassonne fóra CZ Screenshot 07. Sraz Carcassonne fóra CZ Screenshot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)