CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


Avatar
Malý nález
téma založeno uživatelem SxN - 11.2.2023, 4:15

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
rhatas 1 SxN 1
#1
Našel jsem tento web deskových her:

boardgames.com

Nezkoušejte jej však používat v této „syrové“ podobě; z nějakého záhadného důvodu vás přesměruje na amazon.com. Místo toho klikněte sem:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]



Téměř všechny hry, které jsem zde našel, jsou také v BGG. Hledání je však jiné: v BGG se hledá podle názvu hry. Zde je to provedeno proti popisu hry.

Provedl jsem hledání, ano, uhodli jste, Carcassonne. Výsledky zahrnovaly hry HiG, oficiální rozšíření, mnoho rozšíření pro fanoušky, včetně "Konstábl" (Il Constabile), v původní italštině a se slušným anglickým překladem (ale ne nejlepším). Toto rozšíření jsem nikde jinde neviděl.

Také jsem poznal mnoho her inspirovaných Carcassonnem. Kar-kas-onn je jednou z takových her, kvůli kterým jsem v kontaktu s autorem; možná to zde představí později.

Budou tam nějaké odkazy na Carcassonne, které s touto hrou nemají nic společného, ale není jich mnoho. Myslím, že stojí za to navštívit a poté provést křížové odkazy s BGG.


Found this board games website:

boardgames.com

However, do not try to use it in this "raw" form; for some mysterious reason it will redirect you to amazon.com. Instead, click here:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]



Almost all the games that I found here are also in BGG. However, searching is different: in BGG, the search is done against the game's name. Here, it is done against the game's description.

I performed a search for, yes, you guessed it, Carcassonne. The results included the HiG games, official expansions, many fan expansions, including "The Constable" (Il Constabile), in original Italian and with a decent English translation (but not the best). I haven't seen this expansion anywhere else.

I also got to know many Carcassonne-inspired games. Kar-kas-onn is one such game for which I'm in contact with the author; perhaps will present it here at a later date.

There will be some references to Carcassonne that have nothing to do with this game, but not many. I think it is worth paying a visit, then cross-referencing with BGG.

Přiložené soubory
.txt   regole.txt (Velikost: 2,03 KB / Nahráno: 11.2.2023, 4:15 / Stažení: 7x)
[-] 4x   adahy, Chmura, hepyno, peťul
#2
Thanks - this is a useful link. I'm going to try to unpick The Constable rules!
Odpovědět




Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)