CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


Avatar
Online ME v Carcassonne - nábor člena
téma založeno uživatelem Marty - 4.10.2021, 0:31

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Marty 3 Žabža 2
#1
Zdravím všechny příznivce naší oblíbené deskovky,

vedle klasického MS světa jednotlivců v Essenu, probíhá od loňského roku i online MS a ME týmů(zemí), které jsou od letošního roku podporovány organizacemi Hans im Gluck, Devir a Speilzentrum (tzn. se jedná o ofiko turnaje). MS letos proběhlo v první půli roku a zde se český tým umístil na 8. místě ze 30 zemí po opravdu těsném vyřazení ve čtvrtfinále od úspěšných obhájců titulu Japonska. ME ovšem začíná za 3 týdny a nám v nominaci chybí zaplnit 1 místo, a proto se obracím na hráče zde:) Hráčská kvalita turnaje je vysoká, několik zemí má v týmu individuální mistry světa (Polsko, Řecko, Německo, my, ...) a zbytek základních sestav v drtivé většině tvoří hráči se stovkami až tisíci nahraných her (opravdu nezveličuji, jeden top německý hráč má na stránce přes 12 000 odehraných partií), a proto hledám hráče opravdu zkušené a spolehlivé. Pokud si tedy věříš a měl bys zájem stát se součástí českého týmu, ozvi se mi zde.

Na turnajích MS/ME se hraje základní Carcassonne s jednou kartou v ruce, časový limit je 2:18 +0:26 na tah (obvykle partie trvá 10-30 minut). Zápas hraje najednou 5 lidí za tým na 5 různých stolech (každý hraje svůj duel). Tým, ze kterého vyhraje více hráčů svůj duel, vyhrává celý zápas (výsledky zápasu tedy můžou být 5-0, 4-1, 3 -2 a opačně). Více info na stránce 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

, v případě zájmu můžu doplnit/upřesnit zde. Veškeré partie probíhají přes web 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

. Tato mistrovství se začala pořádat přes koronu v roce 2020, tzn letos proběhl druhý ročník MS a za pár týdnu právě druhý ročník ME. 

Základní pětka našeho týmu je velice dobrá, 3 z nás se letos na MČR umístili v TOP4, další dva pak tuším v TOP10. Dále máme dva spolehlivé náhradníky, ale jedno místo nám momentálně chybí zaplnit. Opravdu ale prosím jen ostřílené hráče i kvůli časové náročnosti výběru člena.


Budu se těšit na zdejší zájemce a hře zdar!  Usměvavý
[-] 1x   Chmura
#2
Jen doplnim - kdo by měl zájem, ozvěte se prosím co nejdřív, registrace totiz běží již od příštího pondělí;)
Odpovědět
#3
Mě by to moc zajímalo, ale co jsem se dívala na uvedené stránky, tak asi by byl problém, že prodloužený víkend (kolem 28. 10.) budu mimo  - tedy s nejistým připojením k internetu.
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
#4
To vůbec nevadí, hraje se jeden zápas týdne a ty jako náhradník bys hrála jen 1 zápas v základní skupině, takže na datu bychom se určitě domluvili.
Zaloz si účet na stránce boardgamearena.com, napiš mi tvůj nick, já si tě přidám do přátel, a pak si zahrajeme pár her a my bychom pote s týmem ze zájemců zatim jednoho pro tento turnaj vybrali:)

Btw vetsinou se hravá fakt o těch víkendech večer, kolem 7-9.
Odpovědět
#5
Ok, účet založen, nick Zabza.  Hrávám na Brettspielwelt, tohle prostředí je pro mě dost nezvyklé, tak uvidíme, jak to půjde.
Odpovědět


Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Veľké výročie Carcassonne konečne online Bumsakalaka 2 59 23.12.2021, 14:52
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  SPIEL 2020 Nakoniec bude - ale len online - SPIEL.digital Bumsakalaka 0 393 21.5.2020, 22:00
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  JCloisterZone - Carcassonne ONLINE Eldenroot 4 9924 29.11.2017, 19:07
Poslední příspěvek: Eldenroot



Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)