CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


Avatar
Kryptoměny - nová měna PI
téma založeno uživatelem Eldenroot - 15.4.2021, 20:25

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bucklander 1 Bumsakalaka 7 Chmura 1 Eldenroot 8 Mati 2 Owen Meany 1 Silveralius 1 Skubin 2 šmoula 1
#11
Může se stát, od toho zde tato sekce je :)
Odpovědět
#12
No vid:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]


Minuly tyzden mal max bitcoin 64tis USD, v nedelu rano padol na 51tis USD. Co je brutal, ak by sa to tykalo nejakej realnej meny, tak odstupuje premier, vlada atd. :D
Odpovědět
#13
Ano, je to risk... Ale da se na tom mozna i zbohatnout pokud clovek nema strach.

Kazdopadne proto jsem zkusil menu PI, kdr clovek nema co ztratit, maximalne ziskat...

Za tyden natezeno bez prace par desitek minci, do konce roku jde na burzu a tak uvidime... Beru to spise jako zabavu a kdo vi, treba se i pobavime
Odpovědět
#14
No ocividne je ulohou tejto kryptomeny ziskat nejaky balik "minci" a teda aj drzitelov. Otazkou je, co je protihodnota, a to je pri kryptomenach prave ten problem.
Odpovědět
#15
Za sebe nějaké měny mám a mám v okolí spoustu přátel, kteří tomu věří víc než by možná měli a vkládají do toho měsíčně procenta z příjmu.

A za sebe můžu říct, že je to zajímavá věc z pohledu vývoje peněz viz příklad s ovcí...

Určitě počítám, že krom velkého zdanění výnosů, které už někde probíhá se můžeme těšit na snahy o regulaci popř. zilegálnění což už se také stalo.

Také a to je jen můj osobní názor nemá cenu snažit se objevit nějakou novou měnu kde je možnost těžit jelikož to bude v 99% bublina o ničem. Dnes je několik tisíc měn a jen pár z nich má nějaký potenciál. Za sebe bych doporučil spíš koupit malou část něčeho teď aktivního, než se snažit vlastnit celou minci něčeho pochybného.

Jinak dva nejdůležitější body, proč jsem do toho šel?

1). Jsem nadšenec pro technologie a nové myšlenky.
2). Měl jsem peníze, které mi nevadilo "vyhodit" tzn. vložil jsem je tam a v případě že z toho nic nebude tak mi to je jedno.
[-] 2x   Eldenroot, Mati
Odpovědět
#16
Presne tak, mam rad technologie.

Navic u PI meny o nic nejde, aplikace se musi jen jednou za 24 hodin spustit a hotovo...
Odpovědět
#17
Osobně bych do toho nešel. Do telefonu si dávám jen to o čem jsem 100% přesvědčený, že mi to neudělá nějakou neplechu... přeci jen těch dat, která tam mám je strašně moc a ne rad bych, aby padli do špatných rukou 😀
Odpovědět
#18
Více než Facebook to nechce... ani přístup ke kontaktům či tak, stačí zkontrolovat oprávnění + prošlo to Google auditem.

Navíc měna je na světě již nějaký ten rok a je pod drobnohledem. Každopádně mám to na telefonu, který nepoužívám (jede tam jen wifi a obchod Google). :)
[-] 1x   Skubin
Odpovědět
#19
Do konce roku bude na burze :) předpokládá se, že po prvním roce bude mít hodnotu 0,05 dolaru za kus, takže s tím tempem těžby a nic neděláním je to vcelku dost zadarmo a aspoň bude pár drobných na nové deskovky :)

Vzal jsem staré telefony co jsem měl doma v šuplíku a jede to jen na nich :D
[-] 1x   PesBobes
Odpovědět
#20
No ak to ide cez wifi tak ťa to stojí zopár centov mesačne lebo len zapnes telefón raz denne. Ono to je celkom dobrý mechanizmus lebo vlastne sa ti to tvoje PI tak záryje do pamäte že ho možno do konca života nezabudneš, cez 3.14 ')

Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku
Odpovědět




Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)