CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


Avatar
OSTATNÍ DESKOVKY TM: 5. rozšíření - Neklid (Turmoil)
téma založeno uživatelem Eldenroot - 18.1.2019, 23:13

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 3 Curuj 9 Eldenroot 42 Knorovi 1 rpo7 2 Skubin 18
#11
Jelikož jsem fanda knížek, ze kterých autoři této hry vycházeli a kde dokonce i názvy stran sedí, tak si to nenechám ujít. Ono TM doteď trošku schází nějaký faktor náhody a možnost více ovlivnit soupeřovu taktiku... toto si myslím, že dokáže tento drobný neduh vyřešit. Uvidíme na reakce. Zatím dle recenze beta testerů je to hodnoceno jako velmi povedený přídavek.
Odpovědět
#12
Plně souhlasím s @Eldenroot . Myslím, že do tohodle tématu se politika nějak vmísit musí.
Pamatuju jak jsem poprvé projel doplňkový balíček v základní hře (nejdříve se hraje bez části karet a po několika hrách se přidají) a našel tam piráty a další karty, které nějak poškozují soupeře. Byl jsem nadšen. Co si budeme povídat. Soutěží se o postavení v novém světě a málo kdo by se neštítil použít nekalou praktiku, sem tam někoho podmáznout, nebo někomu pozastavit výzkum a mít tu možnost vřele uvítám  Cool
Odpovědět
#13
KS kampaň spustená

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]


Normálne rozmýšľam, či do toho ísť, ked ponúkajú aj CZ. A držiaky nemám, Promo karty by som chcel. Potom cenovka nevyzerá tak zle
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
#14
Já ještě uvidím, už je na světe jedna PROMO karta projektu a jedna PROMO karta korporace. Držáky jsou fajn, ale uvidím. Nepochopil jsem tu tabulku dole s poštovným.

Jinak zde je menší naděje pro nás všechny, kdybychom se nezúčastnili KS projektu:
Citace:Promo - An item that Kickstarter backers will get in their rewards, and will not be included in the retail edition of Terraforming Mars: Turmoil. These items may be released at a future date as promotional materials and/or game expansions.
Promo items from this project will be available in the future from all the partners participating in this project, and from all the partners not participating. There is nothing in this project that is exclusive to pledging for this project. Each partner that makes Terraforming Mars will determine how they will distribute promos in their languages after the project ends. 
Odpovědět
#15
MindOK asi bude mať Promo karty. Otázne je, ako ich bude distribuovať.
Poštovné jednej krabice bude 13$. Stĺpce sú podľa výšky vybratej "odmeny" (pledge)
Tiež si počkám, čo tam bude za dalšie karty
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)
Odpovědět
#16
Ty já to asi nevydržím a objednám... proč? Protože jsem jednou čekal na KS u jednoho zajímavého projektu a než jsem se rozkoukal, tak napsali, že daný bonus již nejde koupit nebo je již nedostupný (a to do konce zbývalo ještě víc jak polovina času)... - bylo to z důvodu toho, že byl o to enormní zájem.

Jde do toho někdo se mnou za jedno poštovné, jde to vůbec nebo je to blbost?
Odpovědět
#17
Tak dle FAQ

- součástí kampaně nebude žádný box na skladování/předešlé PROMO karty
- nelze mixovat jednotlivé jazykové mutace v objednávce
- PROMO karty (ne držáky herní desky) budou dostupné všem partnerům (distributorům) v limitovaném množství, takže bude možné získat i nějak omezeně při zahájení prodeje

A TEĎ TO NEJLEPŠÍ NAKONEC!
- dle FAQ jsem se dočetl, že bude potřeba celkem 78 "ochranných obalů (rukávů)" na karty. Počítám správně, že na obrázku s materiálem je tedy jen 60 ks karet a celkem tedy bude 18 ks PROMO karet?


[Obrázek: Yygtnvr.png]
Odpovědět
#18
OBJEDNÁNO a zaplaceno (možnost za 34USD)! Nedalo mi to a navíc to má vyjít v listopadu 2019, takže ideální vánoční dárek pod stromeček  Cool
Odpovědět
#19
Pekný research
na ZH napočítali 15 kariet. To je jedno, bude ich dosť. JA ešte rozmýšľam a lámem kamaráta Vítěz By sme sa podelili o poštovné. Prípadne sa k niekomu pridáme. Času ešte dosť, len nezabudnúť.
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)
Odpovědět
#20
(16.4.2019, 22:17)Curuj Napsal(a): JA ešte rozmýšľam a lámem kamaráta Vítěz By sme sa podelili o poštovné. Prípadne sa k niekomu pridáme. Času ešte dosť, len nezabudnúť.

Bacha na to poštovné, se mě zdá, že za každý kus se ti zvyšuje i poštovné dle tabulky (chápu-li to správně). Já už objednal, takže uvidíme co bude dál!

Jelikož má v roce 2020 vyjít už Mars Legacy, tak si myslím, že toto je poslední expanze (proto to sjednotili do jednoho velkého rozšíření z původně plánovaných 2 malých - dle webu to měly být v prvním globální jevy a ve druhém politika).
Odpovědět


Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
OSTATNÍ DESKOVKY TM: PROMO KARTY - Kickstarter kampaň - Turmoil - přehled všech karet Eldenroot 1 3386 29.4.2019, 21:01
Poslední příspěvek: Eldenroot



Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)