CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


Avatar
Discord komunikační kanál
téma založeno uživatelem Eldenroot - 8.10.2017, 20:27

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Eldenroot 3 šmoula 1
#1
[Obrázek: aJHUV3l.png]
Dnes byl založen komunikační kanál Discord pro potřeby našeho fóra. 
Co je to?
Discord je aplikace, která umožňuje volně komunikovat s ostatními uživateli. Je zde možnost psát si s větším počtem lidí, pokecat společně, a to včetně možnosti hlasové i video komunikace.

Připojení
A jak se na náš Discord kanál dostaneš? Úplně jednoduše. Jelikož Discord podporuje jak připojení přes webový prohlížeč, tak i pomocí destkopové aplikace, stačí najít na našich stránkách odkaz na Discord. Odkaz je umístěn v pravém horním rohu - banner s logem Discord. Zde po kliknutí dojde k zobrazení okna s přihlášením. Jestli již máš na službě Discord existující uživatelský účet, pokračuj kliknutím na tlačítko "Přihlásit se". V opačném případě je nutné zadat svou přezdívku, email a heslo. Celá tato operace zabere necelou minutu.

Odkaz na náš komunikační kanál Discord: 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]



Kde to jsme?
Po přihlášení dojde k zobrazení hlavní relace. Na pravé straně obrazovky si můžeš všimnout lidí, kteří už zavítali na náš kanál Discord, a také zde najdeš členy vedení fóra (oranžová barva uživatelského jména). Na levé straně jsou zobrazeny dostupné textové a hlasové kanály.

Využití
Slibujeme si od tohoto kroku zlepšení v oblasti komunikace s Vámi uživateli našeho fóra. Ať už jde o řešení nejrůznější technických problémů, návrhů, připomínek až po možnosti přímého zapojení se do jednání užšího vedení fóra nad aktuálními otázkami. V neposlední řadě je zde možnost využití pro domlouvání turnajů, zápasů a dalších aktivit týkající se hry Carcassonne. Nezapomínejme, že i na kanálu Discord platí pravidla našeho fóra a jejich zneužití bude po zásluze potrestáno.
[-] 3x   Chmura, peťul, šmoula
#2
Je to super - Díky ti.
Odpovědět
#3
Na Discord serveru se náš počet pomalu ale jistě zvětšuje  Cool Připoj se i TY!
Odpovědět
#4
Přidán widget - počet online uživatelů, hlasové kanály, připojení uživatelé. 

[Obrázek: VidB4XM.png] [Obrázek: tJwhY6L.png]
[-] 1x   Chmura
Odpovědět




Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)